Ads

Levering på PolitiGuiden.dk

Hos PolitiGuiden.dk har vi øjeblikkelig levering på langt de fleste af vores produkter. Grunden til at dette kan lade sig gøre er, at produkterne afsendes elektronisk til dig. Når du har valgt et produkt og afsluttet betalingsprocessen, så bliver du guidet videre til en download side, hvor du kan hente dine produkter.

Skulle du på et senere tidspunkt miste dine varer, så kan du altid bare hente den igen på PolitiGuiden.dk. Se din ordre historik her.

Elektroniske produkter med øjeblikkelig gratis levering: Politipakken - hjælp til den skriftlige prøve og Politiguiden - guide til den fysiske prøve.

 

Andre fysiske varer på PolitiGuiden, som f.eks. FitDeck Polititræning, afsendes med Post Danmark. Vi har en fast lav fragtpris på 29 kr., og vi leverer gratis på ordre over 800 kr.

 

Vi anvender Post Danmark, hvilket garanterer dig en sikker og nem leverance lige til din hoveddør. Vi afsender dine varer hurtigst muligt, så du har dem 1-3 dage efter bestilling. Pakkerne er polstrede og i god kvalitet, hvilket sikrer at dine varer kommer frem uden skader el.lign. 

Hvis du ønsker dine varer leveret til resten af Europa, herunder Grønland eller Færøerne, så er fragtprisen 55 kr. 

Kurv  

Ingen produkter

Forsendelse 0,00 kr
Samlet 0,00 kr

Kurv Check ud

Sikker betaling p� PolitiGuiden.dk
Politiets optagelseskrav
Få gratis opgavemateriale på vors facebook side