VIDEO: Peberspray virker! 2012-03-11

  • VIDEO: Peberspray virker!

Det er nu fire år siden at Dansk Politi fik peberspray. Politiet har generelt været utrolig glad for det nye magtmiddel, mens forbryderne har været mindre imponerede.

I dette interessante indslag gør Station2 status efter de fire år. Mest interessant er, at de slår fast - en gang for alle - at der ingen negative bivirkninger er ved pebersprayen. Den gør ondt, men forsvinder efter 30-45 min.

Dette oplever den kvindelige journalist, da hun frivilligt indvilliger i at teste effekten af politiets peberspray. Tommelfinger op til hende fra PolitiGuiden. Se videoen nedenfor.

 

 

Peberspray får selv den største bodybuilder eller marinesoldat i knæ. Knægten i videoen nedenfor er kadet på det amerikanske Naval Academy. Han kan så nok bedre lide vand end peberspray!

 

 

Der findes dog altid en undtagelse. Denne mystiske Konfu-kæmpede mand er tilsyneladende så langt væk, at effekten stort set praler af på ham. Det er noget meget godt at huske, når det en dag bliver dig der skal anvende politiets peberspray i en skarp situation.


 

Lærte du noget eller fik et godt grin. Klik synes godt om nedenfor.


KOMMENTARER

Kurv  

Ingen produkter

Forsendelse 0,00 kr
Samlet 0,00 kr

Kurv Check ud

Sikker betaling p� PolitiGuiden.dk
Politiets optagelseskrav

bliv politibetjent

Få gratis opgavemateriale på vors facebook side

Ingen kunde kommentarer på nuværende tidspunkt.

Tilføj en kommentar