Hvorfor købe hos PolitiGuiden? Vi er din online forskole, der viser dig hvordan du består politiets optagelsesprøve med topkarakterer. Vi har over de sidste par år hjulpet hundredvis af håbefulde politiaspiranter med at begynde på politiuddannelsen - via vores ebøger og på vores politiforum.

For at sige det kort. Vores mission er at få vores medlemmer til at bestå første gang! Dumper du, så dumper vi.

Vi har Danmarks mest omfattende politipakker. Få svar på alle dine spørgsmål her!

Tips og tricks til fysiske prøve, skriftlige prøve, holdprøven, afsluttende samtale mm.

Øjeblikkelig levering. Køb alle vores pakker nu og læs om 2 min.

Masser af gratis ting. Få gode råd i PolitiGuiden eller tag et kig på vores blog om politiprøven.

Sikkerhed! Det er 100% sikkert at handle i vores webshop

Intet SPAM! Din mailadresse vil aldrig blive videregivet til andre.

PolitiGuiden er ikke en del af dansk politi! Så fik vi det på plads. I dette afsnit kan du læse lidt om os, og hvad vi går og roder med til hverdag.

Den fysiske test er en stor del af optagelsesprøven!! Og hvem får ikke en smule sommerfugle i maven ved at tænke på den?

Til at hjælpe os med at give dig gode råd og effektive træningsprogrammer, har vi sammensat et lille panel af folk med særlig viden om styrketræning, motivation, løb, svømning og selvfølgelig politiets fysiske prøve. De udgør rygraden i PolitiGuiden.dk.

Det lille, men eksklusive panel (som vi kort og godt kalder TEAM PolitiGuiden), har alle medvirket til at skrive PolitiGuiden Pro. Derudover skriver de jævnligt artikler til vores politiblog, som f.eks. Martin der netop har skrevet et udmærket indlæg om protein, kulhydrat og kreation i forhold til politiprøven.

Anine Thilqvist er indholdsansvarlig. Hun er uddannet i fysiologi og anatomi og det er hende du møder, hvis du kontakter os. Hun er tidligere elitesvømmer og konkurrencetræner i svømning, så det er (ikke overraskende) hende der har skrevet PolitiGuidens kapitel om bassinlivredderprøven.

Foruden Anine er der tilknyttet en række fagpersoner ”on and off”, herunder to gymnasielærere, som giver gode råd til dansk case, dansk og engelsk grammatik. Det er ligeledes dem der står bag vores store opgavesamling målrettet politiets skriftlige prøve.

Til sidst får vi konstant henvendelser fra mænd og kvinder der enten går på politiskolen, eller som lige har været oppe til prøverne. De kommer med gode råd, rettelser eller sjove historie.

Senest har 20 politiaspiranter delt deres bedste råd og erfaringer i en ny e-bog, som snart kan hentes på Politiguiden.dk – vi skal nok give lyd fra os når den er færdig!

Det bringer altid et smil frem, når vi modtager e-mails fra vores medlemmer, så skriv endelig hvis du har noget på hjertet eller smid et indlæg på forummet!

Kurv  

Ingen produkter

Forsendelse 0,00 kr
Samlet 0,00 kr

Kurv Check ud

Sikker betaling p� PolitiGuiden.dk
Politiets optagelseskrav

bliv politibetjent


Få gratis opgavemateriale på vors facebook side