Karrieremuligheder i politiet

Her kan du læse alt om dine karrieremuligheder i politiet. Fælles for alle de nedenstående stillinger er, at du skal have afsluttet politiuddannelsen.

Men når du har fået dit politiskilt og eksamensbevis, så står alle dørene til gengæld også åbne. God fornøjelse.


Efterforsker i politiet

Hvordan bliver jeg politiefterforsker? Læs alt om hvad du bliver efterforsker i politiet. Mange tror fejlagtigt at man skal tage en efterforskningsuddannelse. Læs mere.

Læs mere om at blive efterforsker

 


Betjent i beredskabet

Betjenten på patrulje, der kommer når du ringer 112. Det er oftest her de nyuddannede politibetjente starter deres karriere. Læs om hvordan du bliver en del af beredskabet.

Læs mere at blive betjent i beredskabet 

 


Hundefører i politiet

Hunden er normalt menneskets bedste ven. Men i forbryderkredse er hunden kendt som menneskets værste mareridt. Læs alt om hundefører uddannelsen i politiet.

Læs mere om at blive politihundefører

 


Færdselsbetjent

Som du måske har set i Politijagt på Kanal 5, så brænder færdselsbetjentene for at skabe sikkerhed i trafikken. Vil du fange spiritusbilister og fartsyndere?

Læs mere om at blive færdselsbetjent

 


Kriminaltekniker

Som kriminaltekniker arbejder du med at søge efter spor. Find fingeraftryk på en flaske eller DNA på gerningssted. Læs mere om den danske udgave af CSI.

Læs mere om at blive kriminaltekniker

 


IT Efterforsker

Har du flair for IT? Så er det måske noget for dig, at blive IT efterforsker i politiet. Læs mere om at fange hackere og ransage konfiskerede computere.

Læs mere om at blive IT efterforsker

 


Livvagt

Som livvagt er din opgave at passe på de kongelige og andre VIP'er. For at kunne blive livvagt skal du igennem en særlig (og hård) optagelsesprøve i PET. Læs mere. 

Læs mere om at blive livvagt i politiet

 


aksPolitiets aktionsstyrke

Som medlem i politiets aktionsstyrke - eller AKS - så rykker du ind, når alle andre løber ud. Uddannelsen er på højde med jægersoldaternes uddannelse og kan først påbegyndes efter fastansættelse.

Læs mere om at blive en del af politiets aktionsstyrke (AKS)

 


Kurv  

1x PolitiGuid...   195,00 kr
Forsendelse 0,00 kr
Samlet 195,00 kr

Kurv Check ud

Sikker betaling p� PolitiGuiden.dk
Politiets optagelseskrav

bliv politibetjent


Få gratis opgavemateriale på vors facebook side