POLITIGEAR: Test af Casio Shock GA-100-1A1ER 2012-08-09

  • POLITIGEAR: Test af Casio Shock GA-100-1A1ER

I vores næste test af det fedeste politigear, skal vi kigge nærmere på et ur i en vaskeægte ”politi”-serie fra Casio, nemlig Casio Shock.

Uret koster 999 kr. og kan købes hos Superstar.dk. Se alle deres ure her.

Det første du tænker når du ser Casio Shock GA-100-1A1ER er: ”Det er sgu ret stort”. Uret signalerer at du er en aktiv person, men ikke
uden sans for stil. Casio Shock GA-100-1a1er fungerer som et lækkert tilbehør, hvad enten du er i uniform, i festtøjet eller til en tur i haven. Det fungerer til stort set alt!

Skiven

Den sorte skive er som sagt virkelig stor. Dette betyder selvfølgelig, at du ikke skal stå og knibe øjnene sammen, når du er ude på
patrulje. At uret er stort ser fint ud til en mand, men vil måske virke en anelse malplaceret på en kvinde.

Du har desuden mulighed for at tænde lys i uret, så du bedre kan se viserne i mørket. Et lille minus er, at lyset ikke oplyser de små mini-displays inde i skiven.

Hvad kan uret?

Uret har rigtigt mange features for et ur i denne prisklasse. Bare for at nævne et par stykker:

Stødsikker: Beskytter mod stød og kraftige rystelser.

Dette er en nødvendighed i et aktivt og, til tider, voldsomt arbejde som politibetjent. Du skulle jo gerne kunne eftersætte og nedlægge en røver uden at det går ud over dit nye ur.

Mineralsk glas: Beskytter mod grimme, uskønne ridser og skader.

Når du er i et aktivt og voldsomt job som politierhvervet, vil du jo gerne have et ur, som tidligere nævnt, er stødsikkert, men hvad hjælper dette hvis glasset bliver ridset og slidt at se på? Med mineralsk glas slipper du for uskønne mærker og ridser og bevarer en pæn og gennemsigtig overflade igennem hele urets levetid.

Fleksibel og holdbar rem:

Remmen er lavet af naturlig harpiks og medfører en fleksibel og ekstremt holdbar rem. Dette betyder at uret sidder godt på din arm, selv i aktive situationer – og endnu engang er det ekstra holdbart ifht. dit aktive job og din eventuelle aktive fritid.

 

Spar 10% som medlem af Politiguiden

I en begrænset periode giver Superstar.dk 10% til alle PolitiGuidens medlemmer på alle Casio GA-100 modellerne. Anvend rabatkoden "Politiguiden.dk" (uden"") under checkout fasen.

PS: PolitiGuiden tjener ikke penge på denne henvisning. Det er alene et godt tilbud, som vi har fået forhandlet os frem til.

Opsummering

 Stødsikker

 Mineralsk glas som beskytter mod ridser

 Fleksibel og stærk rem

 Lys i urskiven – lyser dog ikke de små displays op

 Sort og stilsikkert

 Stort – måske for stort for en kvinde

Se flere fede casio ure ved at klikke på linket.

 


Læs også vores anmeldelse af Suunto All Core Black - et fedt politiur!
Kurv  

Ingen produkter

Forsendelse 0,00 kr
Samlet 0,00 kr

Kurv Check ud

Sikker betaling p� PolitiGuiden.dk
Politiets optagelseskrav

bliv politibetjent


Få gratis opgavemateriale på vors facebook side