Politiforum om politiets optagelsespr�ve

Spørgsmå... > Er det svært at blive politibetjent?

Forfatter Indlæg

Simone Spjeld

Registreret d. : 2012-07-28

Indlæg : 1

Skrevet : 2012-07-28 20:35:48 "Citat"

Hejsa...
Er det svært at blive politibetjent? Det kan godt være det er et dumt spørgsmål mens jeg synes det er lidt svært at finde informationer om sværhedsgraden. Hvad er dumpeprocenten på politiskolen?

Jeg hedder Simone og er 20 år. Er det muligt at komme ind på politiskolen som 21 året? (Altså ved godt man kan, men er det realistisk)

SIMONE

Lotte

Registreret d. : 2012-08-03

Indlæg : 1

Skrevet : 2012-08-03 19:59:08 "Citat"

Hej Simone...

Det vil jeg gerne give mit bud på. Jeg brugte selv lang tid på at finde ud af hvor svært det var at blive betjent. Jeg går i dag på politiskolen på den nye ordning, så jeg er nok kvalificeret til at svare på dit spørgsmål!!
Jeg tror det hele kommer an på din forberedelse til politiets optagelsesprøve. Ret mange går bare op til prøverne uden at have forberedt sig og det er altså useriøst! På mit hold var der flere der dumpede og jeg krummede tæer...
Nå, for at svare på dit spørgsmål. Dumpeprocenten er tæt på nul på politiskolen. Det er at der er nogle der dumper eller blive smidt ud (med mindre de dummer sig og overtræder straffeloven mv.)
Det er ikke svært at svare på om det er svært at blive ansat som 21 årig som pige/kvinde. Det handler meget om hvad du har lavet før du søgte ind. Jeg synes vi ser mane unge kvinder på politiskolen, som for eksempel har været i forsvaret (værnepligtig) eller lignende. Som der også bliver nævnt her på siden så sørg for at ruste dit CV til politiet. Få noget trænererfaring, ledelseserfaring eller lignende.

Har du spørgsmål til politiuddannelsen eller lignende så fang mig på mail lollenielsen@hotmail.com eller måske herinde?

Med venlig hilsen, Lotte.

Klik p� 'Skriv et svar'

Kurv  

Ingen produkter

Forsendelse 0,00 kr
Samlet 0,00 kr

Kurv Check ud

Sikker betaling p� PolitiGuiden.dk
Politiets optagelseskrav

bliv politibetjent

Få gratis opgavemateriale på vors facebook side