JUBII: Jeg fik 4 i den fysiske test 2012-04-03

  • JUBII: Jeg fik 4 i den fysiske test

Hej! Jeg købte Politiguiden Pro d. 03. januar 2012 og har mere eller mindre læst den fra A-Z. Et par gange. Dette er min anmeldelse af bogen.

Jeg håber I får noget ud af den.

Jeg købte ebogen (desværre før den blev sat ned i pris), da jeg ville vide hvordan politiprøven var opbygget og hvad der blev forventet af mig.

Lad mig sige det med det samme. Jeg er meget begejstret over jeres ebog. I har skabt en trin-for-trin guide til, hvordan jeg skal gribe optagelsesfasen an. Og det var lige hvad jeg håbede på.

Light versionen vs. pro versionen

Før jeg købte jeres guide, havde jeg hentet light versionen gratis på jeres hjemmeside. Der var meget godt i den, selvom I jo havde gemt alle de bedste afsnit til den betalte version. Selvfølgelig! Men light versionen gav min en ide om, hvad jeg kunne forvente mig af pro udgaven og jeg blev heldigvis ikke skuffet. I ved hvad I taler om - og det er ikke alle man kan sige det om i "jeres branche".

Jeg har surfet en del rundt på nettet og læst om politiets optagelsesprøve, bl.a. på beredskabsforum og hos nogle af jeres konkurrenter. Hvis jeg skal kåre en samlet vinder, så bliver det jer. Det er der tre helt specifikke grunde til.

For det første er der træningsprogrammerne som er lige til at gå til. Min anden grund er de utrolig (UTROLIG) mange gode råd og sidst men ikke mindst det faktum at det er en ebog - som bare gør det hele lidt lettere..

Ebogs formatet vinder over video, forumindlæg og podcast

På nettet kan man finde mange informationer. Youtube videoer, opgaver og indlæg rundt omkring. For mig er favoritten ebogen - eller pfd formatet - da jeg kan læse bogen stille og roligt på min PC og iPad.

Jeg er ikke afhængig af at være på nettet og kan hele tiden tage den frem. I slutningen af januar rejste jeg to uger til Thailand med min kæreste. Jeg havde hentet guiden ned på min iPad, så jeg kunne læse i den hvor jeg end var. Det var et stort plus.

Hårde – men effektive - træningsprogrammer

Jeg fulgte jeres styrketræningsprogram og løbeprogram i pakken. Det er altså super at I har lagt dem op i Excel format. Det er nemt at hente dem ned på sin PC, så man kan tilrette dem og skrive noter udfor de enkelte træningsdage.

Jeg har trænet i nogle år og spillet fodbold i mine teenager år, så jeg var i okay god form. Alligevel blev jeg virkelig udfordret af jeres programmer - især kropshævningsrutinen og styrketræningsprogrammet. Kropshævninger bliver aldrig min kop the, men jeg klarede det og fik et 3-tal i kropshævninger til fysisk test.

Jeg bestod med et 4-tal i fysisk test!

Jeg var oppe til prøverne i februar måned og bestod. Det er en fantastisk følelse, som kort efter bliver afløst af nervøsitet over, om mine karakterer er gode nok til at starte på politiskolen. De skriftlige prøver gik middelmådigt, med et 7-tal i dansk case som højeste karakter. Jeg fik et overraskende 4-tal i den fysisk og det er jeg bare pavestolt over. Udover 3-tallet i kropshævninger, så fik jeg 4 i løb, 4 i bænkpres og hurtighedstesten og et 3-tal i maveøvelserne.

Råd til forbedringer

Lige et par hurtige råd til forbedringer.

Jeg kan se i programmerne, at der er plads til at skrive noter om sin puls. I kunne inddele programmet i pulszoner.

Endnu flere råd til holdprøven og den afsluttende samtale. Og det må gerne være konkrete råd - jeg mener ikke sådan noget som en "coach snak" om, at man skal prøve at tage en ny vej hjem fra arbejde for at vokse som menneske. Det holder ikke! Jeg vil konkrete råd, ligesom I gør, bare mere af det...

Jeg fik en del almenviden spørgsmål til den afsluttende prøve. Det overraskede mig lidt. Det ville jeg gerne have haft en ide om. Så der er lidt inspiration  :)

Og den endelige dom er...

Jeg er ovenud tilfreds. Jeg synes det er nogle fede træningsprogrammer. Og listen over de ting man ikke skal gøre under prøven er relevant. Jeg skal lige huske at nævne beskrivelsen og rådene til holdprøven - de er guld værd.

Vi snakkes måske på jeres nye forum. Med venlig hilsen Tim Kristensen


Overskrifter, links og afsnitsopdeling er redigeret af PolitiGuiden.dk. Der er blevet stillet et par uddybende spørgsmål. Rettelserne er godkendt af Tim Kristensen

Har du spørgsmål til Tim, så har vi aftalt med ham, at du kan skrive direkte til ham på denne mailadresse

 

KOMMENTARER

Fra Kommentar

Eric
2012-08-18

Et mirakel (fra latin mlurcuiam av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforste5elig hendelse.Betegnelsen er historisk benyttet i minst tre ulike forbindelser:Religif8s betydning. Guds inngripen i hendelser pe5 jorden. Ved for eksempel jf8denes flukt fra Egypt, ved flere av Jesus' handlinger, bl.a. oppstandelsen fra de df8de.Verdens syv underverker. Gammel betegnelse: abDe syv miraklerbb.Folkelig tale. abJeg kan ikke utff8re mirakler, men skal gjf8re se5 godt jeg kan.bb abMiraklenes tid er ikke forbi.bb abDet er et mirakel at det gikk bra.bb o.a.

Justin
2012-08-18

Glad for at det kommer til e5 ge5 bra. Bare la ham coole litt off se5 ge5r det fint:)av og til er jeg glad for e5 ve6re sigenl men samtidig e5 ha en kje6reste er e5 ha noen som er ved siden av deg gjennom gode og de5rlige tider. Det kunne jeg trengt ne5 selv.

uweczjfdnw
2012-08-20

RtlVxx , [url=http://jfjmdawlckif.com/]jfjmdawlckif[/url], [link=http://sldisjcuzloh.com/]sldisjcuzloh[/link], http://fovyklqwvgqt.com/

izbbksqwc
2012-08-20

v35Smb , [url=http://mikjzswjvvts.com/]mikjzswjvvts[/url], [link=http://isuqkmaesgmq.com/]isuqkmaesgmq[/link], http://owmshqtbhahb.com/

xrrceisack
2012-08-21

5t4SY6 , [url=http://zgyaoqiacije.com/]zgyaoqiacije[/url], [link=http://thxsftcgwsfr.com/]thxsftcgwsfr[/link], http://cwjzotprqvhl.com/

ifmhks
2012-08-22

4IXmQ7 , [url=http://ppkvkzrrygks.com/]ppkvkzrrygks[/url], [link=http://rviwzblqhvkh.com/]rviwzblqhvkh[/link], http://rxzvwedqoyqg.com/

Tilføj en kommentar

Kurv  

Ingen produkter

Forsendelse 0,00 kr
Samlet 0,00 kr

Kurv Check ud

Sikker betaling p� PolitiGuiden.dk
Politiets optagelseskrav

bliv politibetjent

Få gratis opgavemateriale på vors facebook side